jar of magnetic mask

Direktno iz slovenske proizvodnje

jar of magnetic mask

GMP ISO 22716 + ECOCERT Cosmos

green and blue icon for sales percentage

Enaka kakovost, večja ugodnost

Znanje 4 generacij, svojo vsakodnevno nego nam zaupajo ženske iz več kot 70 držav, uporabnicam je na razpolago več kot 300 formulacij. Brez posrednikov, direktno iz proizvodnje. 

green and blue icon for slovenia map

Slovenska proizvodnja

Direktno in vedno sveže izpod rok slovenskih strokovnjakov

green and blue icon for certification

Zaupanja vredni

100% odgovornost na nas (surovine, proizvodnja, mikrobiologija, prodaja). V proizvodnem procesu dosledno sledimo dobri proizvodni praksi od zasnove izdelka preko proizvodnje do končnega potrošnika.

KAKOVOST

CERTIFICIRANOST

VARNOST

Certificirana proizvodnja

100% odgovornost na nas

Surovine, proizvodnja, mikrobiologija, prodaja. V proizvodnem procesu dosledno sledimo dobri proizvodni praksi od zasnove izdelka preko proizvodnje do končnega potrošnika.

Trdno stojimo za svojimi produkti in trditvami.

#proizvodnja

Naslov: Otoče 5a, 4244 Podnart, Slovenija

Delovni čas: 7.00 – 15.00 in po dogovoru

Površina: 1800 m2

Ekipa: več parov pridnih rok

Certificirana proizvodnja: GMP ISO  22716 + ECOCERT Cosmos,

Posebnosti: Proizvedeno z ljubeznijo

Izdelki na spletni strani nastajajo v Sloveniji, kjer so v zadnjih letih pridne roke polnile, pakirale in prodajale izdelke v več kot 70 držav celega sveta.

V letu 2020 smo se zaradi pomanjkanja prostora selili v novo proizvodnjo v večje prostore v Otoče pri Podnartu, kjer smo željni novih izzivov pripravili tudi predstavitveni prostor za stranke.

V svojem prodajnem rangu imamo več kot 300 različnih formulacij, izmed katerih je veliko certificiranih z različnimi certifikati, kot so naprimer ECOCERT Cosmos, TAC (True Active Cosmetics), Vegan`s Choice, Best4U&Environment in še bi se kaj našlo.

V portfelju najdemo izdelke tako za mlada dekleta s problematično kožo, izdelke za nego moške kože, na svoj račun pridejo zahtevnejše uporabnice izdelkov, ki zase želijo le najboljše kot tudi vse tiste uporabnice, ki nam priznajo, da si želijo izdelke, ki delujejo TAKOJ. In ja, tudi take imamo in DELUJEJO. 

Prednosti lastne proizvodnje so popoln nadzor nad vsemi proizvodnimi postopki in procesi, določanje in spremljanje kakovosti izdelkov in nenazadnje širok spekter znanj o kozmetiki, ki ga z veseljem delimo z našimi uporabnicami.

V letu 2019 smo skupaj s partnerskim podjetjem proizvedli več kot 2 milijona različnih kozmetičnih izdelkov, ki so vsakodnevno razveseljevali in navduševali kupce iz celega sveta. 

#timskodelo

Kot strokovnjaki na področju kozmetične industrije z dolgoletnimi izkušnjami in z znanjem štirih generacij ti bomo dokazali, da smo zaupanja vredna ekipa.

Sonja Bobnar

DIREKTORICA

Skrb za celotno ekipo.

Damjan Rupar

PROIZVODNJA

Za kakovost izdelkov.

Katja Katona

MARKETING

Za estetiko.

Nuša Caf

KEMIJA

Za varnost.

Vstopi v svet kozmetike!

Ekipa beauty-outlet

Go to top