Kaj te zanima?
Vprašaj.

+38640331130

pokremco@beauty-outlet.eu​

Beauty-outlet je povezan z našo proizvodnjo, kjer se ustvarja kozmetika in je tako brez dodatnega posrednika. Produkti, ki jih naredimo se večinoma izvažajo v tujino in se prodajajo v večjih nakupovalnih verigah in tudi manjših butičnih prodajalnah. Ker gre za kakovostne izdelke, narejene po svetovnih standardih, smo želeli, da bi jih imela priložnost spoznati tudi ti.

Potem je čas, da jih spoznaš in nam zaupaš nego tvoje kože. Izdelki se prodajajo po celem svetu, natančneje v več kot 70 državah. Zato si lahko prepričana, da so izdelki kvalitetni, varni in izdelani po svetovnih standardih.

Vsaka koža je drugačna, proces izbire prave kreme, pa lahko prava nočna mora. Zato v beauty-outlet lahko kupiš vzorčke. Veliko izdelkov lahko dobiš v vzorčnem pakiranju po ugodni ceni. Občasno pa se tudi mi znajdemo obdani s kupom pripravljeni vzorčkov, ki pa jih seveda z veseljem razdelimo med naše registrirane uporabnice. Registriraj se in prejmi brezplačne vzorčke pogosteje.

Osnovni certifikati, ki jim v naši proizvodnji sledimo in smo certificirani, so GMP (ISO 22716) za kozmetično proizvodnjo in ECO-CERT COSMOS za ekološko paleto izdelkov. Drugi standardi in certifikati, ki jih upoštevamo, odvisno od vrste izdelka in trditev o izdelkih, so tudi Vegan’s Choice, TAC, CAF, Best4U&Environment, Approved by Burstein&Waymore.

Vsa kozmetika, ki jo vidite na spletni stani beauty-outlet je proizvedena na slovenskih tleh, v Otočah 5a, Podnart. Proizvedeno z ljubeznijo.

Na nas se lahko obrnete vsak delavnik med 8. in 15.uro (razen ob državnih praznikih) na tel. številko +386 40 133 266 ali preko elektronske pošte pokremco@beauty-outlet.eu

Če želiš preklicati novice, to narediš tako, da v prejetem e-mailu klikneš na povezavo »odjavi«.

Pri nas imamo zelo radi živali in zato svojih izdelkov ne testiramo na živalih. Poleg tega je v EU testiranje na živalih prepovedano od 11.marca 2009. Ta prepoved velja tako za kozmetične izdelke kot sestavine.

Tvoja varnost je naša skrb. Če nimaš alergij na kozmetične izdelke in nimaš potrjenih alergij, potem si  popolnoma na varni strani. Vendar ne pozabi, da lahko vsaka sestavina okoli nas potencialno sproži alergijo. Nekateri ljudje lahko ob uporabi kozmetike naletijo na blage ali zmerne neželene stranske učinke. Če nisi prepričana o možnih alergijah, priporočamo, da vsakič ko naletiš na nov izdelek, narediš test alergije na notranji strani podlakti.

Na notranji del podlahti nanesi majhno količino izdelka in počakaj 24-72 ur, da vidiš rezultat. Če na predelu, kamor si namazala izdelek opaziš oteklino, pordelost ali je območje, na katero si nanesla izdelek srbeče, je to lahko jasen znak, da tvoja koža izdelka ne prenaša, zato tega izdelka ne priporočamo za uporabo.

Naročanje izdelkov preko spleta je beauty-outlet trgovini zelo preprosto.

Dodaj izdelke v svoje naročilo tako, da izbereš izdelek in količino in izbereš “dodaj v košarico.”

  1. Dodaj izdelke v svoje naročilo tako, da izbereš izdelek in količino in izbereš “dodaj v košarico.”
  2. Tvoj skupni znesek naročila se bo prikazal v nakupovalni košarici, kjer lahko za ogled izdelkov v košarici klikneš »Prikaži košarico in nadaljuj z nakupovanjem«.
  3. Ko pritisneš »na blagajno«, preprosto izpolniš zahtevane podatke o pošiljanju in obračunu ter oddaš naročilo.
  4. Tvoje naročilo bomo obdelali v roku 1-2 delovnih dni; prejela boš takojšnjo e-pošto, ki potrdi tvoje naročilo.

Naročanje v spletni trgovini beauty-outlet preko spleta je varno in zavarovano.

Ko klikneš »Pregled naročila«, si na varnem strežniku, ki uporablja napredno tehnologijo šifriranja Secure Socket Layer (SSL). Podatki o tvoji kreditni kartici so šifrirani, ko so poslani k nam in shranjeni v varnem okolju. SSL nepooblaščenim strankam praktično ne omogoča branja informacij, ki nam jih pošlješ prek varnega strežnika. Če se še vedno ne počutiš udobno pri naročanju preko spleta, tvoje naročilo z veseljem prevzamemo na telefonski številki +386 40 133 266 od ponedeljka do petka od 8.00 do 15.00.

Naš pogodbeni partner je GLS. Vse pakete bo dostavila njihova visoko strokovna ekipa.

Njihova ekipa te bo obvestila o približnem datumu in uri dostave. Če takrat nisi na voljo, ti bodo dali informacije o tem, kdaj in kako lahko prevzameš svoj paket.

Za naročila je cena pošiljanja 2,99€, za vsa naročila nad 29 € pa je dostava brezplačna.

Za vsa prejeta naročila do 13:00 se bomo potrudili, da bodo odposlana še isti dan, naročila po 13:00 pa boš prejela najkasneje v 1-2 dnevih.

Izdelkov ne odpremljamo ob državnih praznikih in med vikendi. Naročila, prejeta v tem času, bodo odposlana prvi delovni dan zatem.

Če se je tvoj paket izgubil ali meniš, da je bil ukraden, nas obvesti prek e-pošte pokremco@beauty-outlet.eu in poskušali ti bomo pomagati.

Žal ti ne moremo zagotoviti dostave na naslov poštnega predala.

Ko prispejo tvoji naročeni izdelki, preveri, ali so na pakiranju morebitne poškodbe ali napake.

Običajno je, da paket tekom dostave pokaže nekaj obrabe, če pa meniš, da je izdelek v tvoji pošiljki poškodovan, prosimo, opozori na to GLS že ob dostavi blaga, pripravili bodo zapisnik glede paketa. Naknadno pa nas kontaktiraj tudi na pokremco@beauty-outlet.eu ali +386 40 133 266.

Zahvaljujemo se za tvoje zanimanje in interes za širjenje ljubezni in strasti do naših izdelkov.

Z veseljem bomo prebrali tvoj mail o sponzoriranju izdelkov na pokremco@beauty-outlet.eu.

Vloge bloggerja / vloggerja / Instagrama / Facebooka pregledujemo za vsak primer posebej. O naši odločitvi te bomo obvestili, ko bomo pregledali tvojo prijavo.

Vabimo nove distributerje s podobnimi vrednotami in energijo, da sodelujejo z nami.

Hvaležni smo za tvoje zanimanje in z veseljem bomo prebrali tvoj načrt distribucije in zahteve lokalnega trga na pokremco@beauty-outlet.eu. Načrte distribucije pregledujemo za vsak primer posebej.

Hvala, ker si pokazala zanimanje, da postaneš del naše ekipe.

Vedno nas zanimajo sveže ideje o možnem sodelovanju z različnimi profili strokovnjakov in sodelavci podporne ekipe. Če verjameš, da lahko odločilno prispevaš k naši organizaciji, z nami deli svoj “zmagovalni načrt” in z veseljem ga bomo prebrali in v primeru, da nam bo res všeč, te bomo povabili na uvodni intervju.

Imaš še kakšno vprašanje?

Pokliči nas na+38640331130 ali nam piši pokremco@beauty-outlet.eu

Woman holding a hand as she wish to present herself to you
Go to top